Affinity


 
IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Scholing

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kevan
Administrator
avatar

Aantal berichten : 296
Registratiedatum : 31-03-12
Leeftijd : 23
Woonplaats : In een doos.

Passport
Element: Water
Ras: Halfelf
Partner: Let's see how far we come ♥

BerichtOnderwerp: Scholing   wo apr 04, 2012 9:11 am

Scholing

Academy
De enige school die er eigenlijk bestaat in Affinity is de Academy. Vandaar dat deze ook geen naam nodig heeft aangezien het de enige is. Als je erop weet te komen mag je jezelf gelukkig prijzen, want het is een kans uit duizenden. Meestal worden mensen door de Academy zelf uitgekozen, maar het komt ook voor dat jezelf erop komt door een sollicitatie; meestal door je ouders gegeven.

•Draken;
In de Academy zal je opgeleid worden tot drakenridder. Vandaar dat dit ook de enige manier is waarop je een draak kan krijgen. Deze krijg je echter wel in het derde jaar, de rest van de jaren zul je enkel draken observeren en theorie krijgen. Natuurlijk ook practicum wat gevechten betreft.
Het verschilt wat soort draak je krijgt per seizoen, omdat het ook te maken heeft met wanneer de drakeneieren uitkomen en paarseizoenen en noem het maar op. De lente is het seizoen van lucht draken; de zomer van de vuur draken; de herfst van de aarde draken en de winter van de water draken.
Hoe een draak wordt uitgekozen is simpel: de draak kiest namelijk zelf. De kersverse nieuwe drakenridders zullen in de arena worden gelaten samen bij de draken. Aangezien de draken nogal jong zijn zal dit meestal dus leiden tot een heus spektakel en de andere klassen kijken daarom ook maar wat graag toe.


•De scholing zelf;
Er zijn niet echt docenten, aangezien deze niet veel te doen zullen hebben. De opleiding bestaat voornamelijk uit zelfstudie en vervolgens dingen verwerken in een practicum. Vandaar dat jezelf helemaal vrij bent om lessen te organiseren en anderen vrij zijn om erin te komen. Lessen bestaan voornamelijk uit oefen gevechten en als er al theorie is, is dat tijdens een oefen gevecht als de docent je op iets wijst.

Wel is het zo dat eens in de zoveel tijd een drakenridder langs komt. Deze zal een gelukkige uitkiezen die hij onder zijn of haar hoede neemt en zelf onderwijst. Als het gaat om iemand die nog geen draak heeft, want dit kan voorkomen, zal deze op een uiterst speciale manier kennis maken met zijn draak: aan het front zelf. Er zal ook maar één draak zijn en het dus dan dus aan de nieuweling zelf om het respect van het dier te winnen.


•Leeftijden;
Natuurlijk kun je niet met negentien jaar nog in de eerste klas zitten. Dus hier eventjes een overzicht van hoe het zit met de leeftijden:
Eerste klas [11 - 13]
Tweede klas [13 - 15]
Derde klas [15 - 16]
Vierde klas [16 - 18]
Vijfde klas [17 - 18]
Zesde klas [18 - 20]

De leeftijden mogen er misschien een beetje vreemd uitzien, maar het is zo dat je twee keer een jaar opnieuw kan doen. Dit is je eigen keuze, zittenblijven bestaat niet. Als je zelf vindt dat je personage nog niet klaar is, voornamelijk omdat een drakenridder zijn erg veel verantwoordelijkheid vereist, kan deze er zelf voor kiezen een jaar over te doen. Wel is het zo dat je tot maximaal je twintigste op de Academy kan blijven.


•Verblijf;
Je slaapt in de Academy zelf, maar bent niet verplicht er dag in dag uit te blijven. Ook ben je verplicht om alle lessen te volgen, maar voor de rest mag je gerust zelf op pad gaan en deelnemen aan bepaalde dingen buiten de Academy zelf. Er zijn vele festivals in de steden zelf. Vakantie bestaat ook bij de Academy, dus kan het heel goed dat een student zomaar in een andere stad rondzwerft.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://affinity.actieforum.com
 
Scholing
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Affinity :: Algemeen :: Informatie en Regels :: Informatie-
Ga naar: