Affinity


 
IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Rassen

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kevan
Administrator
avatar

Aantal berichten : 296
Registratiedatum : 31-03-12
Leeftijd : 23
Woonplaats : In een doos.

Passport
Element: Water
Ras: Halfelf
Partner: Let's see how far we come ♥

BerichtOnderwerp: Rassen   wo apr 04, 2012 9:12 am

Rassen

Elven
•Achtergrond informatie;
Hoe de elven precies in Affinity zijn gekomen is nog steeds niet bekend. Ze waren er gewoon ineens. Omdat het maar begon met kleine groepjes lieten de mensen ze voor wat het was, maar later werd het echter een ware plaag. Het werden er steeds meer en ze verspreidden zich over geheel Affinity. De mensen waren hier echter niet van gediend en probeerden ze te verjagen. Zo ontstond er een rassen oorlog.
Later is er vrede gesloten tussen de beiden rassen en nu leven ze in harmonie samen. Dit komt voornamelijk door de draken, beiden eerden de mythische wezens. Deze gaven aan dat verschillende rassen wel degelijk met elkaar in harmonie konden leven. Want draken hebben ook verscheidene rassen, maar leven allemaal in vrede samen met elkaar.


•Kenmerken;
Elven zijn nogal fragiel gebouwd en moeten het niet van hun fysieke kracht hebben. Ze zijn echter erg snel en behendig, voornamelijk ook omdat ze klein zijn. De grootste elf die ooit heeft bestaan is 1.72 m; dit was een mannelijke elf. Wat nog meer opvalt aan hun uiterlijk is het feit dat hun haar- en oogkleur onnatuurlijk lijken. Dit zijn ze ook, voor mensen. Zo kunnen ze gewoon paarse ogen hebben, of blauw haar. Verder zijn er nog hun punt oren, deze onderscheiden hun van de halfelven.
Omdat elven niet zo sterk zijn hebben ze compensatie gevonden in het beheersen van elementen. Ze hebben er van nature een groots talent voor en zullen ook zo alles oppikken. Ze zijn erg slim en gaan dus vaak tactisch te werk, in vergelijking met sommige mensen. Er zijn wel sommige elven die ook gewoon met iemand op de vuist gaan, maar dit zijn grote uitzonderingen.


Halfelven
•Achtergrond informatie;
Halfelven zijn nakomelingen ontstaan uit een mens en een elf. Ze werden, tijdens de rassen oorlog, als bastaarden gezien. Ze waren minderwaardig en meestal werden ze ook gelijk uit een streek verbannen of ze werden vermoord. Wel was het mede dankzij hen dat er nu vrede is tussen de rassen in Affinity. Er zijn nog steeds kleine kampen, verstopt in het diepste hoekje van een gebied, waar halfelven zich tijdens de oorlog verstopten. Pas toen ze erachter kwamen dat alles veilig was kwamen ze weer tevoorschijn.
Dezer dagen wordt het bestaan van de halfelven gewoon erkent, ze zijn een ras dat de vrede tussen de mensen en elven symboliseert. De meesten moeten het alsnog niet hebben van de zo geheten volbloed rassen en hebben het gevoel dat ze een beetje als mascotte spelen. Echter weten ze hun plek, door hun tragische geschiedenis, en overwegen ze niet om er iets aan te veranderen. Vrede is vrede en die moet er blijven.


•Kenmerken;
Het is denk ik wel duidelijk dat halfelven kruisingen zijn tussen mens en elf. Dit geldt dus ook voor hun uiterlijk: zo kunnen ze geen punt oren hebben, maar wel onnatuurlijke kleuren voor haar en ogen. Ze kunnen gebouwd zijn zoals een elf, maar er voor de rest menselijk uitzien of andersom natuurlijk. Toch zijn de meeste halfelven sterk gebouwd, ze moesten immers zien te overleven in barre omstandigheden. Hun bouw is hierdoor een beetje aangetast, omdat ze het anders niet overleefd zouden hebben. Ze zijn vrijwel nooit zo fragiel als een echte elf, maar ook niet perse sterker dan een normaal mens.
Het ligt er maar aan hoeveel bloed je van een elf hebt geërfd wat hun aanleg wat elementen beheersing betreft. Sommigen hebben evenveel talent als menige elven. De anderen zijn net als mensen en moeten het helemaal vanaf onderaan de ladder oppakken. Wel zijn halfelven doorzetters, omdat ze zich willen bewijzen tegenover de anderen en zal het dus lijken alsof ze dingen sneller oppikken dan mensen. De waarheid is echter dat ze zich gewoon kapot leren en oefenen om dingen eerder te beheersen dan anderen.


Mensen
•Achtergrond informatie;
Mensen waren de eerste bewoners van Affinity. Zoals verwacht zagen ze de draken eerst als bedreiging, gevaarlijke wezens die enkel voor vernieling en verderf zorgden. Wat doe je met dat soort wezens? Die roei je uit. Zo begonnen de mensen te vechten tegen de draken, probeerden ze van de bodem van Affinity weg te vagen. Vele doden vielen, zowel draken als mensen. Later kwam er echter een omslag; één iemand die het verschil maakte. De eerste drakenridder genaamd Kevan liet de mensen zien dat de draken enkel onbegrepen beesten waren. Waar hij precies vandaan kwam wist men niet, de meesten denken uit de wildernis; het levensgevaarlijke gebied buiten Affinity.
Er brak een nieuw tijdperk aan voor de mensen, de tijd waarin ze de draken niet meer verafschuwden maar ze aanbieden. Het verhaal dat mensen de allereerste bewoners waren werd in twijfel getrokken, aangezien de draken er ook altijd al waren geweest. Het waren wezens die hier al vanaf het prille begin waren, alles hadden zien groeien in Affinity. En daarom worden ze tot de dag van vandaag aanbeden door de mensen.


•Kenmerken;
Veel speciaals is er niet echt aan het menselijk ras. Ze zijn gewoon te vergelijken als ons, in het dagelijks leven. Enkel natuurlijke haar- en oogkleur en niet teveel poespas. Hun bouw verschilt erg van elkaar, maar geen een heeft het ooit gered om zo gebouwd te zijn als een elf. Dit komt voornamelijk door het verschil in botstructuur bij de twee. De botten van de mensen zijn zwaarder en steviger dan die van elven.
Aanleg voor het beheersen van een element? Dat bestaat bij mensen niet. Natuurlijk kan iedereen in Affinity element beheersen, natuurlijk blijven daar uitzonderingen bij, maar bij mensen zal de ontwikkeling enkel en alleen afhangen van hoeveel ze ermee oefenen. Zoiets als talent bestaat er bij hun niet en dat is iets wat hun jaloers maakt jegens sommige elven.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://affinity.actieforum.com
 
Rassen
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Affinity :: Algemeen :: Informatie en Regels :: Informatie-
Ga naar: