Affinity


 
IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Elementen

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kevan
Administrator
avatar

Aantal berichten : 296
Registratiedatum : 31-03-12
Leeftijd : 23
Woonplaats : In een doos.

Passport
Element: Water
Ras: Halfelf
Partner: Let's see how far we come ♥

BerichtOnderwerp: Elementen   wo apr 04, 2012 9:13 am

Elementen

Elementen
Vroeger had ieder gebied één element. Sommige van deze mensen konden dit element beheersen. Later, tijdens de rassenoorlog, bundelden echter alle mensen zich samen om te strijden tegen de elven. Het bleek al snel dat ook elven de beschikking hadden over elementen. Later na de oorlog werd alles door elkaar gemengd en zo komt het dus dat je nu overal verscheidene elementen in één gebied hebt. Echter is het onmogelijk om twee elementen te beheersen, hoe dit precies komt weet men niet.

•Aarde;
Aarde is een vast iets en vandaar dat mensen en elven van dit element nogal stevig in hun schoenen staan, soms iets te stevig. Wel laten ze zich niet snel van hun stuk brengen en zijn ze wat dat betreft erg stabiel. Het is ook erg moeilijk om een van deze mensen te overtuigen van jouw mening; ze zullen altijd wel goede standpunten hebben over hun stelling.
Mensen en elven die dit element beheersen kunnen zowel dingen met zand als met hardsteen. Zo kunnen ze zonder enige moeite de zwaarste keien verplaatsen, of ze zelfs doormidden laten breken. Het is echter wel zo dat mensen met dit element het liefste vaste grond onder hun voeten hebben, ze houden dus niet van vliegen en zwemmen gaat ook nog maar net.


•Lucht;
Mensen en elven met het lucht element zijn altijd nogal vrij in hun doen en laten. Ze zijn ras echte optimisten en zullen hun humeur niet snel laten bederven, ze zien altijd overal wel wat positiefs in. Het komt vaak voor dat mensen en elven met dit element in de problemen komen omdat ze iets te naïef of te zorgeloos zijn over de meeste dingen. Wel kun je je prima vermaken als er eentje in de buurt is; niets kan tippen aan hun gevoel voor humor.
Mensen en elven met dit element staan erom bekend om nogal de zwaartekracht te negeren. Het lijkt net alsof het totaal geen invloed op ze heeft, voornamelijk omdat ze ook altijd van hop naar her springen. Door hun beheersing van het lucht element kunnen ze extreem hoog springen en mensen en elven die er goed in zijn kunnen zelfs vliegen. Nu moet je niet denken dat ze ineens vleugels krijgen, want dit is onmogelijk in alle opzichten. De enige wezens die langdurig kunnen vliegen in Affinity zijn draken en vogels.


•Water;
Water is het helende element. Dit element komt oorspronkelijk van het westen, wat nogal logisch is aangezien dat de water streek is. De mensen en elven die van oorsprong tot het water element horen zijn vaak rustig en beheerst. Ze zijn erg vredelievend en zullen anderen niet snel aanvallen.
Mensen en elven die dit element beheersen kunnen werkelijk alles met water. Zo kunnen ze het vocht uit planten onttrekken en het gewoon besturen. Het is wel onmogelijk voor ze om water gewoon uit het niets te laten verschijnen. Ook kunnen ze wat trucjes met ijs.


•Vuur;
Natuurlijk kan het vuur element niet ontbreken, jammer genoeg zijn het wel de mensen en elven die het eerst een beetje buiten de groep vallen. Ze hebben vaak een grote mond en zijn nogal hardhandig en agressief. Anderen, vooral mensen met het water element, zullen snel bang voor ze zijn. Ze bedoelen het echter niet zo, maar meestal schreeuwen ze voor ze het doorhebben. Dat zorgt ook meestal voor dat agressieve randje dat anderen aan ze geven.
Mensen en elven met het vuur element zijn instaat zelf vuur te creëren, eveneens als warmte. Omdat vuur nou niet echt iets is om je mee te verdedigen vechten ze meestal nogal agressief omdat ze enkel kunnen aanvallen en niets anders. Zo proberen ze hun tegenstanders altijd te overrompelen door maar door te blijven gaan met aanvallen.


•Element-loos;
Natuurlijk beheerst niet iedereen een element. Het komt het meeste voor dat mensen dit niet kunnen, maar je hebt soms ook elven die het maar niet lukt. Aanleg kun je het niet noemen, maar je moet kijken naar je ouders en soms zelfs naar je voorouders. Als deze allemaal elementen konden beheersen is de kans groot dat ook hun volgende generaties elementen zullen beheersen, maar zodra ook maar ééntje van de vorige generatie geen element heeft kunnen beheersen is de kans dat jij dat zult kunnen ook al verminderd.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://affinity.actieforum.com
 
Elementen
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Affinity :: Algemeen :: Informatie en Regels :: Informatie-
Ga naar: