Affinity


 
IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Drakenridders

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kevan
Administrator
avatar

Aantal berichten : 296
Registratiedatum : 31-03-12
Leeftijd : 23
Woonplaats : In een doos.

Passport
Element: Water
Ras: Halfelf
Partner: Let's see how far we come ♥

BerichtOnderwerp: Drakenridders   wo apr 04, 2012 9:14 am

Drakenridders

Drakenridders
Drakenridders zijn mensen en elven die het eeuwige respect hebben van de anderen om zich heen. Ze hebben een wild en sterk dier weten te temmen, hoewel ze allemaal claimen dat ze enkel het respect van het dier hebben verdiend. De band tussen een draak en zijn rijder is groots en niemand zou deze kunnen breken, behalve de dood. Omdat draken een grotere levensverwachting hebben dan elven en mensen zullen zij uiteindelijk degene zijn die alleen achterblijven. Echter is het zo dat een draak nooit van het graf van zijn rijder af zou wijken, deze met zijn leven zal beschermen tot ook zijn leven aan een einde komt.

•Wat zijn drakenridders;
Drakenridders staan hoger dan normale doorsnee ridders. Iedere drakenridder heeft, zoals de naam het al zegt, een draak. Dit is zijn compagnon. Hij rijdt op deze, maar het dier zal hem ook helpen in gevechten; zal aan de zijde van zijn eigenaar strijden. Men zegt dat drakenridders ook kunnen communiceren met draken, dit is echter onwaar. Ze kunnen wel afleiden wat de draak bedoeld, maar kunnen hun grommen niet omvormen tot woorden.

•Wat is de functie van een drakenridder;
Aangezien de kans dat er ooit nog oorlog uitbreekt klein is vraagt men zich vaak af waarom de drakenridders er nog zijn. De waarheid is dat niet iedere draak goedgezind is. Er zijn draken die uit het zwartste duister zijn herrezen en daarom weinig goeds in de zin hebben. Drakenridders zijn de enigen die een kleine kans tegenover deze wezens hebben en zijn er dus simpelweg om een stad te beschermen. Iedere stad heeft één hoofddrakenridder, deze leidt al de nieuwere drakenridders en eventuele andere verdedigers.

•Hoe word je een drakenridder;
Niet iedereen kan zomaar drakenridder worden. Vroeger was het namelijk zo dat enkel mannen toestemming hadden om het te proberen, vandaar dat de oudste drakenridders die nog leven mannen zijn. Tegenwoordig zijn ook vrouwen vrij om voor dit pad te kiezen; dit is gekomen door de eerste vrouwelijke drakenridder die liet zien dat zij het ook aankonden, haar naam is Nihal - ze leeft nu echter al niet meer eveneens als haar draak Oarf.
Je zult echter een test moeten doorstaan op de academie wil je er überhaupt opkomen. Op de academie zal je getraind worden met de basis en krijg je uiteindelijk ook een draak toegewezen. Natuurlijk gaat dit niet zonder enige moeite, draken blijven wilde dieren.

Wil je beginnen met een drakenridder al gelijk vanaf het begin?
Dan moet je een privémailtje met een aanvraag naar een van de twee Admins sturen. Deze zullen verdere instructies geven.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://affinity.actieforum.com
 
Drakenridders
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Affinity :: Algemeen :: Informatie en Regels :: Informatie-
Ga naar: