Affinity


 
IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Draken

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kevan
Administrator
avatar

Aantal berichten : 296
Registratiedatum : 31-03-12
Leeftijd : 23
Woonplaats : In een doos.

Passport
Element: Water
Ras: Halfelf
Partner: Let's see how far we come ♥

BerichtOnderwerp: Draken   wo apr 04, 2012 9:15 am

Draken

Soorten
Natuurlijk zijn niet alle draken precies hetzelfde, je hebt vele soorten. Er zijn vijf grote verschillende, natuurlijk kun je hier ook nog andere soorten in onderverdelen maar dan zou je eindigen met een groot boekwerk enkel over soorten. Het soort staat ook gebonden aan de elementen en deze staan weer gebonden aan de gebieden.

•Aarde draken;
Dit zijn draken afkomstig uit het oosten. Meestal hebben deze draken geen vleugels. Ze zijn sterk gebouwd en zijn ware tanks die veel kunnen hebben. Op de grond zijn ze op hun best en ze staan er ook om bekend om te kunnen graven als de besten. Ze kunnen gebruikt worden als vervoer, een soort van paard.
Dit zijn meestal draken die zich niet snel laten commanderen en zijn ook meestal aan de luie kant. Het feit dat ze je kiezen betekend niet dat je gelijk hun respect hebt, dit heb je pas verdiend als ze ook echt goed naar je luisteren. Verder hebben aarde draken vrij donkere kleuren, de lichtste variant is crème. (Dus van crème tot het zwart.)


•Lucht draken;
Lucht draken komen uit het noorden. Deze draken zijn vaak licht gebouwd en erg speels. Ze hebben vrijwel altijd vleugels en kunnen vliegen als de beste. Ze zijn, omdat ze de variant zijn die het vaakst vleugels heeft, erg geliefd. Er is niets zo fijn als lekker een rondje vliegen, maar dit is niet zonder risico's.
Lucht draken zijn nogal hyperactief, vandaar dat ze erg gevaarlijk zijn wat vliegen betreft. Zo zal geen eentje de eerste keer naar je aanwijzingen luisteren als je eenmaal in de lucht bent. Ze zullen dan ook geheel hun eigen weg gaan als ze eenmaal in de lucht zijn, eveneens als op de grond. Ze springen werkelijk van hot naar her en als je eentje langer dan vijf minuten stil weet te krijgen ben je een werkelijk wonder.
Deze draken zijn meestal licht getint. Wit is een veel voorkomende kleur, maar werkelijk iedere lichte kleur is mogelijk - behalve warme kleuren. Door hun lichte kleuren zullen ze niet snel opvallen in de lucht en daarom schrikken nogal wat mensen als er ineens eentje opduikt.


•Water draken;
Deze wezens komen uit het westen. Dit zijn vrij elegante draken. Ze zijn erg lening en kunnen zich vrijwel overal doorheen wringen. Het komt vrijwel nooit voor dat deze draken een vacht of manen hebben, of iets in die richting. Hun huid is erg glad en schubben komen ook niet altijd voor. Ze kunnen lang onderwater blijven en sommigen hebben ook kieuwen, maar die worden vaak vrij gelaten in de zee of een meer. Ze zijn perfect vervoer voor over het water. Het komt vaak voor dat deze draken ook vliezen hebben, tussen hun tenen of zelfs bij hun vleugels - als ze die dan hebben.
Deze draken zijn vrij rustig en erg lief. Hun respect heb je snel en ze zullen ook voor eeuwig trouw aan je blijven. Ze zijn echt lieverds en zullen je veel liefde en affectie geven. Soms kunnen ze iets te aanhankelijk zijn en vandaar dat dat nog wel eens problemen oplevert wat verblijven betreft. Ze staan er ook om bekend dat ze echt kunnen huilen en dat maakt hun het soort met de meeste emoties.
De meeste water draken hebben kleuren in blauw tinten, maar camouflage kleuren komen ook voor. Ze kunnen werkelijk alle tinten blauw hebben, maar ook groenblauw of iets in die richting. Echt donker groen zijn ze niet, hoewel ze wel vlekken kunnen hebben in die kleur.

• Vuur draken;
Vuur draken komen uit het zuiden. Het zijn draken die erg veel verschillen in bouw, maar meestal zijn ze licht gebouwd. Vuur draken staan erom bekend om erg snel te zijn, maar het kan ook zo zijn dat je net een sterke hebt. De sterke vuur draken zijn meestal nogal lomp en ondanks hun immense kracht zullen ze nooit kunnen tippen aan een aarde draak. Het is het soort dat het meest kan verschillen in bouw en vandaar dat men ze meestal herkend aan hun temperament of kleur. Na de lucht draken komen de vuur draken als meest geliefde draak. Ze staan erom bekend om vuur te kunnen spuwen en velen vinden dit erg tof.
Vuur draken zijn erg agressief en zullen ook slecht naar hun eigenaren luisteren wat vechten betreft. Ze zullen zo ook onschuldige mensen of elven aanvallen als ze deze als dreiging opvatten. Vandaar dat vuur draken het moeilijkst in toom te houden zijn. Ze zijn erg loyaal, maar van het beschermende soort. Alles wat hun eigenaar bedreigt, in hun ogen, vallen ze aan - mits ze niet goed zijn getraind. Naarmate dit soort draken gehoorzamer worden zullen ze ook wat rustiger zijn en dus niet meer zo fel.
Deze draken staan bekend om hun warme kleuren. Meestal zijn het rood tinten, maar zwarte kleuren komen ook voor bij de draken. Ook geel is een kleur die je veel bij ze ziet. Verder kunnen ze qua uiterlijk veel verschillen, maar schubben komen het meeste voor


• Schaduw draken;
Schaduw draken zijn de gevaarlijkste draken die er bestaan. Ze zijn bloeddorstig en verslinden alles, behalve soort genoten, dat in de weg staat. Het komt regelmatig voor dat een elf of mens ten prooi valt aan een van deze wezens. Het zijn ook de enige draken die niet in harmonie kunnen leven met de andere soorten, zelfs niet met hun eigen. De enige waarmee ze overweg kunnen zijn andere schaduw draken en dit ook alleen omdat ze deze niet kunnen verslinden. Het gebeurt zo nu en dan dat een schaduw draak zelfs door zijn eigen soort wordt aangevallen.
Het zijn draken die uit het diepste duister zijn ontwaakt. Hun rottende vlees dat gewoon van hun lichaam afvalt. Schaduw draken kunnen het licht niet uitstaan en duiken daarom ook alleen 's avonds op, vandaar dat het niet verstandig is om 's avonds nog weg te gaan uit een stad. Het is typerend voor deze draken om hun skelet te kunnen zien. Hun huid is erg licht en laat alles doorschemeren, bovendien rot alles een beetje van ze af. De stukken waar geen huid meer zit dient als opnieuw voor zwarte rook. Waar deze precies vandaan komt weet men niet, maar het geeft een beetje het zwarte aura weer van de duivelse beesten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://affinity.actieforum.com
 
Draken
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Affinity :: Algemeen :: Informatie en Regels :: Informatie-
Ga naar: