Affinity


 
IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Kevan Pasqualini

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kevan
Administrator
avatar

Aantal berichten : 296
Registratiedatum : 31-03-12
Leeftijd : 23
Woonplaats : In een doos.

Passport
Element: Water
Ras: Halfelf
Partner: Let's see how far we come ♥

BerichtOnderwerp: Kevan Pasqualini   ma apr 09, 2012 8:18 am

Algemeen

Volledige naam: Kevan Pasqualini
• Betekenis van Kevan: knap, aardig, geliefd.
Leeftijd: 15 Jaar
Ras: Halfelf
Beheerst: Het water element
Draak: x
Geaardheid: Biseksueel
Afwijkingen: Kleurenblind


Persoonlijkheid
[ Energiek | Koppig | Nieuwsgierig | Onzeker | Spontaan ]

[ Energiek ] Kevan is erg actief in zijn doen en later. Hij heeft weliswaar wel een uitknop, maar deze zal ook alleen gebruikt worden als er geen andere mogelijkheid nodig is. Het is wel zo dat hij zoals een halfelf betaamt de volle tweehonderdprocent geeft iedere keer, bij iedere opdracht. Al gaat het maar om het overschrijven of lezen van iets: hij zal altijd het snelst zijn en ook nog het best als het eventjes meezit.

[ Koppig ] Heeft Kevan eenmaal een mening over een bepaalde stelling gevormd dan verander je deze ook niet meer. Omdat hij nogal zelfingenomen is luistert hij soms niet eens naar andere meningen. Het komt soms net over alsof de jongen denkt dat zijn wil wet is, maar hij weet wel beter. Echter betekend dit niet dat hij gelijk om te praten is, je kunt het proberen; maar je hebt er veel geduld voor nodig.

[ Nieuwsgierig ] Kevan gaat graag opzoek naar avontuur. Hij wilt het onbekende verkennen en overal wel eens zijn geweest. Hij is echter ook erg leergierig en wilt zoveel mogelijk kennis vergaren over van alles en nog wat. Dit komt ook mede omdat hij beter wilt zijn dan anderen, zo zal hij zich werkelijk kapot leren en oefenen om iets goed te kennen of onder de knie te hebben. Dit neemt niet weg dat hij het leuk vindt om kennis te maken met nieuwe dingen, gebieden of mensen.

[ Onzeker ] Door zijn kleurenblindheid twijfelt Kevan soms nog wel eens over bepaalde dingen. Velen pesten hem ermee en vragen hem dan expres wat voor kleur iets heeft, terwijl hij niet eens wat kleuren zijn. Hij kent toevallig de benaming van sommigen en gokt dan maar wat. Omdat hij veel uitgelachen werd door zijn vage tekeningen en voor het feit dat hij altijd wel een verkeerd antwoord gaf; is hij erg onzeker geworden wat dat betreft. Eigenlijk wel een beetje over zichzelf in het algemeen, maar dit probeert hij zo goed te verbergen als maar kan.

[ Spontaan ] Door zijn energieke karakter kan Kevan nogal een flapuit zijn. Zo zegt hij heel vaak gewoon hardop wat hij denkt of vindt van iets. Ook is hij niet bang om een positieve mening over iemands uiterlijk te geven, realiseert zich achteraf dan pas wat hij nou precies heeft gezegd. Hij is vrij aardig en geeft mensen ook graag complimenten, voor zover dat gaat ondanks zijn kleurenblind-zijn.
Geschiedenis
Veel speciaals is er niet echt gebeurt in het verleden van Kevan. Behalve het feit dat hij vrijwel nooit alleen is geweest. Hij werd altijd wel vergezeld, zelfs toen hij nog niet eens geboren was. Hoe dan? Nou, de jongen had een tweeling zusje. Hij is precies één uur ouder dan haar, natuurlijk schepte hij hiermee op als klein jongetje. Vond zichzelf maar al te goed dat hij de eerste van de twee was geweest en zij niet. Ze was bovendien ook een meisje, dus als hij wel later was geweest zou dat vast voor een levenslang beschamend iets gezorgd.
Echter duurde het niet lang of er scheen iets mis met hem te zijn. Zo wist de jongen niet wat men bedoelde met kleuren, behalve de kleur grijs. De tinten zwart en wit kende hij echter wel en er was niet echt iets mis met zijn zicht. Zo liep hij nooit ergens tegen op of zo, dus blind kon hij niet zijn, maar zodra je hem vroeg welke kleur het gras had; antwoordde hij alsnog met een grijstint. Uiteindelijk werd de conclusie getrokken dat Kevan kleurenblind was, maar zijn zusje was dit niet. De jaloezie jegens haar begon langzaam te groeien, omdat zij wel instaat was om kleuren te zien. Hij wilde ook kleuren zien, kon het niet hebben dat hij wat dat betreft te kort schoot. Zo werden haar tekenkunsten veel meer gewaardeerd omdat de kleuren correct waren en dit bij hem dus voor geen meter klopte. Uiteindelijk kwam het punt waarop de jongen stuf bleef ontkennen dat hij problemen had met zien. Hoewel zijn ouders allang de conclusie hadden getrokken dat de jongen kleurenblind was. Aangezien de jongen altijd nogal boos werd als iemand er opmerkingen over had lieten ze het maar voor wat het was.
Zijn ouders weten nog steeds niet zo goed waarom, maar Kevan werd uitgenodigd om op de Academy te komen. Natuurlijk konden ze het niet weigeren; hun zoon zou een goede toekomst in het verschiet hebben als hij mocht studeren op de Academy. Hij zou dan waarschijnlijk een drakenridder worden en beter kon je het niet krijgen. Natuurlijk was Kevan zelf ook dolblij toen hij erachter kwam dat hij naar de Academy mocht, ondanks zijn kleurenblindheid. Door het feit dat hij een half elf is zit hij er heel erg mee en is dit een kleine overwinning.
Uiterlijk
[ Blauwgroen ] Kevan zijn ogen hebben een blauwgroene kleur, hoewel het blauwe meer heerst. Het is meer een groenige waas. Hierdoor krijgen sommige mensen gauw het idee dat de jongen blind is, maar het enige wat hij niet kan zien zijn kleuren. Verder is het zo dat zijn ogen meestal nogal gelig lijken als ze verlicht worden door vuur bijvoorbeeld. De reflectie van de kleur is enkel zo erg bij dat soort dingen en hij weet niet waarom.

[ Blond ] De haarkleur van Kevan kan niet anders beschouwt worden dan blond. In de winter is het wat donkerder en lijkt het meer op geel, maar in de zomer wordt het weer zo licht dat het soms gewoon verblindend is. Het is zo’n blonde kleur waar sommige meisjes een moord voor zullen doen, maar hij houdt zich er niet echt mee bezig. Kortom: zijn haarkleur is zo blond als maar kan.

[ Bouw ] Kevan is ietwat tenger gebouwd, niet zo fragiel als een elf maar hij neigt er wel naar. De meeste dingen wat dat betreft heeft hij van zijn moeder geërfd die een rasechte elf is. Het feit dat hij niet zo sterk gebouwd is zorgt er wel voor dat hij met sommige dingen problemen heeft; bepaalde dingen optillen, het hanteren van een tweehandig zwaard enzovoort. Daarom vermijd hij dingen zoals dat zoveel mogelijk.

[ Klein ] Waarschijnlijk heeft Kevan de lengte geërfd van zijn moeder, deze was erg klein als elf-zijnde. Zijn bijnaam heeft hij ook te danken aan zijn lengte, waar hij overigens niet zo goed tegen kan. Hij zit ermee dat hij nogal klein is met zijn 1.61 m en hoopt dat hij ook nog een groeispurt erbij zou krijgen; want hij heeft zijn eerste al gehad. Helaas zit dit er niet meer in en zal hij nog maar een paar centimeter groeien.
Relaties

= Kennis
= Vriend
= Goede vriend
= Verliefd op -
= Geliefde
= Veracht/Verafschuwen


NONE YET.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://affinity.actieforum.com
Mika

avatar

Aantal berichten : 50
Registratiedatum : 09-04-12
Leeftijd : 25
Woonplaats : Zeg jij het maar

Passport
Element: Water
Ras: Elf
Partner: Loveless

BerichtOnderwerp: Re: Kevan Pasqualini   di apr 10, 2012 1:48 am

I Like Him already~
I love you

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dave

avatar

Aantal berichten : 136
Registratiedatum : 09-04-12
Leeftijd : 23
Woonplaats : ~

Passport
Element: Vuur
Ras: Mens
Partner: xSo I Tore Apart The Roses And The Moon Fell From The Sky

BerichtOnderwerp: Re: Kevan Pasqualini   di apr 10, 2012 3:42 am

Niceee~ :3

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Kevan Pasqualini   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Kevan Pasqualini
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Affinity :: Algemeen :: Voorstellen :: Personage :: Geaccepteerde karakterkaarten-
Ga naar: