Affinity


 
IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 x Michaela Calliope Haight

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Michaela

avatar

Aantal berichten : 61
Registratiedatum : 09-04-12
Leeftijd : 21
Woonplaats : De linker regenboog, aanbellen bij de derde bel.

Passport
Element: Lucht
Ras: Halfelf
Partner: When you scream, it doesn't make a sound x

BerichtOnderwerp: x Michaela Calliope Haight   di apr 10, 2012 2:52 am
BASIC:
x Name: Michaela Calliope Haight.
x Meaning: Michaela – She who resembles God, Calliope – Beautiful Voice.
x Age: 15.
x Gender: Vrouwelijk.
x Orientation: Hetero.
x Race: Halfelf. In feite is haar moeder een mens en haar vader een halfelf, dus klopt dat niet helemaal, maar dat nemen we maar voor lief.
x Element: Lucht.


OUTSIDE:
x Build: Ondanks dat ze meer mens is dan elf, heeft Michaela weldegelijk een erg slanke, kleine bouw. Vandaar dat ze vaak voor elf door kan gaan, maar dan moet ze haar oren wel verbergen. Die zijn namelijk gewoon rond, zoals bij ieder mens.
x Skin Color: Heel bleek, alsof ze nooit de zon ziet. Dat doet ze wel, maar bruin wordt ze niet. Ze verbrandt eerder.
x Hair Style: Ze draagt haar haren lang, meestal los of half in een staart.
x Hair Color: Zilverwit, met af en toe een tint lila of grijs.
x Eye Color: Oranje-geel, in het licht echt een gele tint.
x Extra: Er loopt een litteken van haar linkeroor over haar nek naar de onderkant van haar rechterschouder, hoewel dit meestal onzichtbaar is door haar kleding en het feit dat haar haren er overheen hangen.


INSIDE:
x Personality: Het eerste wat zal opvallen aan Michaela is haar talent om niet op te vallen. Tussen halfelfen valt ze niet op, ondanks haar witte haren; Tussen elfen al helemaal niet. Alleen tussen mensen zal je haar echt opmerken, in zichzelf gekeerd naar de grond starend. Ze lijkt niet echt geïnteresseerd in de dingen die ze doet, is dit eigenlijk weldegelijk. Ze doet alles met precisie, ondanks dat het lijkt dat het lijkt alsof alles haar koud laat. Er is bijna nooit een fout in haar werk te ontdekken, tot ergernis van velen. Het kan op de zenuwen van mensen werken, dat iemand zo onverschillig lijkt en dan toch zulk goed werk aflevert.
Als je het meisje dan toch opmerkt en benadert, komt het volgende vreemde trekje; Ze praat niet. Ze kan het wel, slist ook niet, in feite spreekt ze de taal perfect; Ze heeft er gewoon geen zin in. Als ze al met iemand wil communiceren, iets wat niet vaak voorkomt omdat ze nu eenmaal niet van gezelschap houdt, dan doet ze dit door middel van met donkerblauwe inkt beschreven helderwitte stukjes papier, die ze altijd bij zich lijkt te dragen. De boodschappen zijn soms direct, maar vaak erg cryptisch. Je moet erover nadenken, en er zijn maar weinig mensen die daar zin in hebben. Daardoor geven de meesten snel op, en is ze weer alleen. Precies wat haar bedoeling is, sociale contacten hoeven voor haar niet. Ze verzendt de briefjes op een stroom lucht, neemt niet eens de moeite om het aan desbetreffende persoon te geven.
Haar tweede manier van communiceren is door middel van een piano. In gezelschap speelt ze niet vaak, erg goed is ze ook nog niet. Ze heeft het zichzelf geprobeerd aan te leren, en hoewel het nogal stroef gaat – ze heeft wel talent, maar geen idee hoe het te benutten – weet ze hoe ze het instrument moet bespelen. Ze is beter met haar emoties door muziek dan over briefjes. Je kunt immers veel minder gevoel uitdrukken op papier dan door muziek.
x History: Michaela is geboren in een herfstnacht, een prachtige baby met lichtgele ogen en lichtwitte haren. De baby werd een dreumes, een peuter, toen een voorbeeldige kleuter. Ze sprak al heel vroeg, toen ze een jaar of twee was. Op haar vierde had ze een leesbaar handschrift, kon ze simpele dingen schrijven. De onderbouw van de basisschool verliep ook prima, als enige tekenen van haar latere gedrag het feit dat ze niet zo heel sociaal was tegenover anderen. Dit veranderde echter in de bovenbouw; In groep vijf sloot ze zich meer en meer af. Ze kende geen van de mensen in haar nieuwe klas, wist niet goed hoe om te gaan met de eigenwijze, luide kinderen. Uiteindelijk was het voor haar het makkelijkst om tijdens de stille werkuren briefjes te schrijven, en op die manier te communiceren met haar medemens. In het begin was dit nog geen probleem, maar het groeide al snel uit tot een gewoonte. Het meisje begon steeds minder te praten, nam overal haar pen en papier mee naartoe. Tot ze op een gegeven moment helemaal niet meer praatte. En iedereen was er zo aan gewend dat het meisje niets zei, dat ze het niet eens meer doorhadden. De enige die er echt wat van opmerkte, was haar oudere broer. Ze is met hem altijd al heel close geweest, dus hij was de laatste tegen wie ze wat zei. Ironisch is dat ze hem toen vertelde dat ze het altijd fijn vond om met hem te praten. Nadat ze was opgehouden met praten, weigerde haar broer haar briefjes te lezen. Ze vervreemdden van elkaar, begonnen elkaar steeds meer te ontlopen. Hij was al drie jaar ouder dan zij, veel minder thuis dus. De jongen besloot uiteindelijk uit huis te gaan, omdat hij het niet meer kon verdragen bij een zwijgend zusje te wonen.
Tegen die tijd begon Michaela meer tekenen te vertonen van een talent voor het element lucht, genoeg om opgemerkt te worden door mensen van de Academy. Natuurlijk hielp het dat haar broer ook naar de Academy ging, dat ze het meisje opmerkten. Ze werd benaderd, en maakte op haar gebruikelijke manier duidelijk dat ze geen interesse had in een opleiding, ondanks het aandringen. Haar ouders hadden dit pas door toen ze een brief op de deurmat vonden waarin stond dat men het jammer vond dat Michaela de opleiding had geweigerd. Pas toen beseften Michaela’s ouders wat ze aan het doen waren; Ze waren – net als hun zoon – bijna helemaal vervreemd van hun dochter. Ze hebben haar uiteindelijk gedwongen om de opleiding te doen, waardoor ze nu toch hier zit. Ze is niet van plan ook maar een jaar over te doen, wil het liefst er zo snel mogelijk vanaf zijn. Vandaar dat ze zo’n nerd is. Niet omdat ze heel graag een drakenridder wil worden, maar gewoon omdat ze weg wil van de Academy. Ze hadden die plaats beter aan een andere, vrijwillige leerling kunnen geven, is haar mening. Maar nee, het is zoals het is.


DRAGON:
x Name: Sintel Ignis Solus Haight.
x Gender: Mannelijk.
x Element: Vuur.
x Information: Sintel is sinds twee seizoenen Michaela’s draak, hoewel het niet een erg nuttige draak is. Hij is nu ongeveer anderhalve meter lang, maar zal zodra hij volwassen is ongeveer drie meter lang zijn. Michaela heeft hem Sintel genoemd omdat hij, waar hij ook gaat, een spoor van as achterlaat. Het draakje heeft namelijk nog geen poten, lijkt meer op het moment meer op een slang. Sintel zal pas op zijn derde levensjaar poten krijgen en Michaela dus kunnen dragen, nu moet zij hem in haar armen overal mee naartoe dragen, of hij moet zich voortbewegen door middel van hete lucht. Dit is inderdaad een vorm van vliegen, maar hij kan alleen stijgen en zich zo voortbewegen. Echt vliegen is het dan ook niet. Sintel is speelser dan Michaela, maar heeft een diepgeworteld respect voor zijn baasje. Hij zal naar haar luisteren, ondanks dat hij haar stem nog nooit heeft gehoord. Sintel is een van de weinige wezens die Michaela’s lichaamstaal kan lezen. Het beestje vertrouwt niet op vlammen, eerder op hete lucht en het licht. Vuurspuwen zal het draakje dan ook niet gauw doen.
x Looks: Klik.
x Extra: Omdat Sintel hete lucht gebruikt om zichzelf te laten opstijgen, zal Michaela nooit op haar draak kunnen rijden als hij vliegt. Gewoon omdat ze dan levend zou verbranden van de hitte die het beestje uitstraalt.


RELATIONS:
x Parents: Pete Haight x Mireille Haight
x Siblings: Elliot Haight
x Friends: Nobody
x Enemies: Nobody
x Acquaintances: Nobody


EXTRA:
x Nee, ze kan níet vliegen, heeft geen vleugels. Ik weet dat haar faceclaim dat wel kan en heeft, maar hier heeft ze die niet. Ze is weliswaar goed met lucht, vliegen kan niemand.
x Ze heeft ooit haar linkerarm gebroken en heeft toen daadwerkelijk zes weken niet kunnen communiceren. Ze heeft niet geprobeerd te schrijven met rechts, niet gepraat. Ze weigerde het gewoon.
x Doordat ze schrijft, is het moeilijk te zien of ze sarcastisch is of niet. Hierdoor ontstaan wel vaker misverstanden. Michaela neemt ook niet echt de moeite om die recht te zetten; Ze is gewoon echt sociaal onderontwikkeld.
x Ondanks haar gedrag heeft het meisje weldegelijk spijt van de breuk met haar broer; Ze wil het dolgraag goedmaken, maar weet niet goed hoe.


_________________

Will it hurt when it all burns down? Will you fight when it all burns down?
Will you stand when it all burns down? Will you love when it all burns down?
Will it end when it all burns down? Will you just let it all burn down?


Laatst aangepast door Michaela op di apr 10, 2012 6:32 am; in totaal 4 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alysia

avatar

Aantal berichten : 93
Registratiedatum : 09-04-12
Leeftijd : 23
Woonplaats : In a fairytail.

Passport
Element: Element-loos
Ras: Mens
Partner: You think the only people who are people, Are the people who look and think like you

BerichtOnderwerp: Re: x Michaela Calliope Haight   di apr 10, 2012 3:05 am

Zo nijjjjs. Sneu voor haar en haar broer. Leuke personage Very Happy

_________________

memories take us back dreams take us forward
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
x Michaela Calliope Haight
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Affinity :: Algemeen :: Voorstellen :: Personage :: Geaccepteerde karakterkaarten-
Ga naar: