Affinity


 
IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 //Mika Elenya Viresse\\

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Mika

avatar

Aantal berichten : 50
Registratiedatum : 09-04-12
Leeftijd : 25
Woonplaats : Zeg jij het maar

Passport
Element: Water
Ras: Elf
Partner: Loveless

BerichtOnderwerp: //Mika Elenya Viresse\   di apr 10, 2012 7:50 am

Algemeen
Naam: Mika Elenya Viresse
Bijnaam: Micky
Ras: Elf
Leeftijd: 16
Element: Water
Geaardheid: Biseksueel


-

Uiterlijk
De kleur is paars, beide zijn ogen en haar zijn paars. Alleen zijn haar een paar tinten lichter dan zijn ogen. Hij heeft halflang tot kort haar. Is 1.65 m lang, voor een elf niet al te klein maar ook geen reus. Over zijn lichaamsbouw valt niet zoveel te zeggen, is een normaal lichaam wat je vaak ziet bij elven. Lichte botten en tenger maar niet mager.

Innerlijk
Hij is stil. Niet verlegen of afstandelijk gewoon stil. Als iemand tegen hem praat antwoord hij meestal met zijn lichaam door middel van acties. Hij is vriendelijk en zacht tegen iedereen. Hij houdt ook van alles heeft nergens haat tegen. Zelfs tegen de mensen die een bedreiging voor hem zouden kunnen zijn. Als hij praat, praat hij zacht en rustig. Bijna niet boos te krijgen maar wel alert.
Ondanks dat hij stil is, is hij niet afwezig. Hij is altijd actief bezig andere mensen hun verhalen aan het luisteren en om te kijken of hij ze misschien op de een of andere manier kan helpen. Zwak is hij ook niet, als het echt nodig is kan hij best van zich af bijten. Alleen zou hij dit nooit op een gemene manier doen maar altijd vriendelijk en zacht. Wil met niemand vijanden worden en iedereeen te vriend houden.
Door zijn intelligentie heeft hij dingen snel door en kunnen mensen ook weinig verbergen. Hij is snel in dingen ontdekken en kan op het eerste gezicht eigenlijk al veel van een persoon zeggen zonder dat er ook maar 1 geluid uit hun keel is gekomen. Door de manier waarop hij is opgegroeid is hij wijs voor zijn leeftijd en oordeelt niet snel
.

Geschiedenis
Voor zover dat hij weet is hij als baby voor de deur van de tempel achtergelaten. Het was op een vroege ochtend, de eerste zonnestralen kwamen nog maar net door de bomen heen. De monniken kwamen de grote zware deuren uit om hun dagelijkse wandeling te maken voor schoon water en fruit voor bij het ontbijt, maar ze konden nog geen stap uit de deur zetten toen ze op een mandje met een vredig slapend kind erin stuitte. Ze zagen hem meteen als een geschenk van Buddha en namen hem mee in de tempel. Als baby had hij ijsblauwe ogen en bijna wit haar, met de jaren mee is het verandert tot wat het nu is. Donkerder word het niet. Eenmaal binnen adopteerde een wijze monnik hem. Hij zag hem als zijn vader, moeder, broer, oom. Gewoon zijn hele familie was die ene persoon. Hij heette Mika*. Mika zelf heeft zijn naam gekregen om zo de spirit van zijn zo genoemde vader op aarde te houden. Een deel van Mika* leeft voort in hem voor zijn hele leven. Dit is wat de monniken geloven.
Vanaf dat hij zijn eerste woordjes zei, heeft hij nooit echt veel gepraat. Altijd deed hij alles met zijn handen en gezichtsuitdrukkingen. Het is altijd een raadsel geweest waarom hij dit deed, echter had hij wel uitspattingen van emoties waar hij je soms de oren van je lijf praat. Buiten zijn vele zwijgen, is hij altijd vrolijk en behulpzaam geweest. Hield er altijd van om met anderen in contact te zijn, dan wel op zijn manier natuurlijk. Ondanks dat hij veel met de monniken omging, verzwegen ze 1 ding van hem waar hij pas op latere leeftijd achter is gekomen. Namelijk het feit dat hij een elf is, Mika* heeft hem opgevoed als een mens nog niet eens als een monnik. Hij mocht altijd staan en gaan waar hij wilde zonder enige verplichtingen. Hierdoor heeft hij ook nooit gebeden of gemediteerd, het interesseerde hem wel. Ze deden het altijd op vaste tijden van de dag en als het zover was keek hij altijd aandachtig van de rand. De reden heeft hij nooit aan de buitenwereld verteld, maar dacht altijd dat hij er niet geschikt voor was sinds de monniken hem altijd aanbeden en als een hogere zag, mede om zijn krachten. Hij bezit helende krachten, dit begon hij als kind te vertonen doordat door een aanraking verwelkende planten en bloemen weer tot leven kwamen. De kleuren werden weer helder en leefde erna vaak langer dan alle andere planten die er omheen stonden onder enige aanraking. Zijn element gaat als volgt in werking, in elk levend wezen zit water. Hij kan het water in de wezens beinvloeden dat ze zich als ware snel genezen. Maar wat het rare is, is dat hij de normale vloeistof van water die je in meren en in de lucht vind hij niet kan beinvloeden. Echt alleen puur het water wat in wezens zit.
In de tempel waren nooit buitenstaanders en reizigers te vinden. Dit komt omdat de tempel diep in de bergen ligt in het verre oosten. De enige manier dat je er kan komen is te voet. Het is ook een kleine plek waar de meeste draken niet kunnen komen, dus draken zie je er ook zelden tot eigenlijk nooit. Mika heeft nooit een draak in zijn leven gezien, zelf een drakenei niet. De enige ronde die hij buiten de tempel maakte was naar het meertje valkbij en de omliggende fruitbomen.
In zijn vroege tienertijd wilde hij meer weten waarom hij er zo anders uitzag dan de monniken. Iedereen was blond, bruin, zwart of alles wat erop leek. Maar hij had paars haar en paarse ogen. De monikken hadden allemaal bruine of blauwe ogen. Zijn lengte speelde ook een rol. Hij was de enige jongen in de tempel die niet groter werd dan een meisje en als hij niet zijn opvallende haar had gehad zagen ze hem er ook voor een aan. Hij vroeg aan Mika* waarom hij nou zo anders was dan iedereen en vond dat hij oud genoeg was om het te weten. Op deze dag begreep hij alles, van het aanbidden tot zijn eigen lichaamsbouw. Hij is een elf en dat weet alleen Mika*, in diezelfde tijd werd hij hoofdmonnik en leidde de tempel. Mika was meer alleen en kreeg meer tijd om meer na te denken over wat hij nou wilde. Hij wilde naar school. Wilde anderen leren kennen van zijn eigen soort, de buitenwereld ontdekken. De enige school die Mika* goedkeurde was de academy.


Facts
*Is zachtaardig
*Is een wees
*Houd van gezelschap maar kan ook prima alleen zijn
*Kan al het levende helen, maar niet uit de dood verwekken

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dave

avatar

Aantal berichten : 136
Registratiedatum : 09-04-12
Leeftijd : 23
Woonplaats : ~

Passport
Element: Vuur
Ras: Mens
Partner: xSo I Tore Apart The Roses And The Moon Fell From The Sky

BerichtOnderwerp: Re: //Mika Elenya Viresse\\   di apr 10, 2012 7:51 am

<3 Hij is te schattig ^^

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mika

avatar

Aantal berichten : 50
Registratiedatum : 09-04-12
Leeftijd : 25
Woonplaats : Zeg jij het maar

Passport
Element: Water
Ras: Elf
Partner: Loveless

BerichtOnderwerp: Re: //Mika Elenya Viresse\\   di apr 10, 2012 7:52 am

Wel dank u 030

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mitsue

avatar

Aantal berichten : 73
Registratiedatum : 31-03-12
Leeftijd : 24
Woonplaats : Neverland

Passport
Element: Lucht
Ras: Elf
Partner: Take me Away \\

BerichtOnderwerp: Re: //Mika Elenya Viresse\\   di apr 10, 2012 8:00 am

IK
HOU
VAN
HEM

<'33

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mika

avatar

Aantal berichten : 50
Registratiedatum : 09-04-12
Leeftijd : 25
Woonplaats : Zeg jij het maar

Passport
Element: Water
Ras: Elf
Partner: Loveless

BerichtOnderwerp: Re: //Mika Elenya Viresse\\   di apr 10, 2012 8:02 am

OW echt waar?! Ik ook ontzettend tongue

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: //Mika Elenya Viresse\\   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
//Mika Elenya Viresse\\
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Affinity :: Algemeen :: Voorstellen :: Personage :: Geaccepteerde karakterkaarten-
Ga naar: